I hate 16th November !!
POSTED ON Wednesday, November 17, 2010 AT 11:28 PM \\
Salam,

Huh, finally sekolah dah habis! Aku sedih nak cakap selamat tinggal kat korang
(budak tahun 6 SKBP'10)

Aku rindu sangat kat korang semua! Aku tak boleh nak lepaskan korang, aku rasa berat je hati aku ni nak tinggalkan korang semua. Aku dah anggap korang macam sibling aku. So, memang susah gilalah nak lepaskan korang. Lagi-lagi bestiee aku kat sekolah. Huh, korang janji jangan lupakan aku tau!! aku cinta menggila kat korang semua!

Aku rasa nak ulang je balik semua benda yang kita semua dah buat kat sekolah. Aku suka sangat dapat peluk korang. masa last minutes before school tamat hari tu, kita semua nangis sama-sama.. korang peluk aku, cium aku. Wah, aku rasa bahagia masa tu.
Aku dapat rasakan pelukkan korang tuh hangat. :P

Alya,
Husna,
Khairiyah,
Puteri (yang paling ketat peluk aku)
Syuu
Pika
Aina
Farihah
Fatin
Amira
Nadhirah
Ain.

Nielah manusia yang aku ingat dia peluk aku before school tamat.
Huh, first time aku tengok Aina nangis. Yeahh~
Sambil korang peluk aku banyak benda korang bisik kat aku.
Kadang-kadang tak berapa nak dengar korang bisik apa. :P
Korang peluk erat gilalah sampai pernah tu aku tak bernafas. HAHA,
Sambil korang peluk korang cium pipi aku. :*
Bila kita boleh berkumpul balik. Kalau ada cadangan nak buat reunion jangan lupa bagi tau aku!

Aku sayang korang sangat2!!
Aku cinta korang sangat2!!
Aku rindu korang sangat2!!

Khas: Budak tahun 6 SKBP'10
Ikhlas: Laila Natasha Bt Mat Kana