Khas untuk budak 1 Budiman.
POSTED ON Friday, September 30, 2011 AT 11:05 AM \\
Assalamualaikum.

POST KALI NIE UNTUK SEMUA BUDAK KELAS YANG TERLIBAT. #1BUDIMAN.

Korang, korang.
Dahlah bergaduh. Disebabkan SATU je benda, semua pun nak bergaduh.
Laki back up laki, perempuan back up perempuan. Hmpp,
Tak maulah gaduh gaduh.

Kelas kita tak pernah bergaduh macam niekan? :')

Okay, aku tau aku takde kena mengena.
Maybe korang pikir, aku nie busybodylah, semaklah... Bla bla bla.
Korang, aku pun satu kelas dengan korang semua.
Kalau korang semua ada problem, mestilah ada kena mengena dengan aku jugak.
Lagi-lagi yang gaduh tu bestfriend aku, mana aku tak busybody.

Papelah,
YANG PENTING. I TELL YOU. SEMUA BENDA NIE KENA SETTLE SEBELUM EXAM. KITA SEMUAAAA NAK EXAM. THEN, LEPAS EXAM KITA SAMBUNG BALIK. HAHA.
Tak tak, aku gurau.

Dahlah, pape hal, korang fikir jelah satu benda.

KITA 1 KELAS. :)
Itu je :)

Kita bergaduh pun, takde guna.
Percayalah cakap aku, kita semua perlukan antara sama lain. :')

Assalamualaikum.

25 September 2011.
POSTED ON Tuesday, September 27, 2011 AT 8:56 PM \\
Assalamualaikum.
Sorry korang, dah lama gilaaaaaaaaa Laila tak update belog.
Bukan busy or lain-lain. Cuma, malasssss! Hehe.
Okay okay, tengok title kat atas tuh. Haa, 25 September 2011.
Tarikh tuh sebenarnya, birthday Laila.
Cepat-cepat. Nyanyi lagu beday!

Okay okay, Laila tipu je.
Sebenarnya Laila keluar dengan family. OMGOMGOMG. Haha.
Outing kali nie awesome gilaaaa! Haha. Suka suka suka.

Firstly, gerak dalam pukul 1 pergi Alamanda, Putrajaya.
Sampai sana pergi makan Roti boi. Serious sedap! Hee ^^
Then, mama and Long pergi kedai emas. Entah, tak tahu buat apa kat sana.
Siblings Laila pergi merayap. Haha.
Yaya nak pinjam duit RM10 sebab nak beli barang dekat Elianto.
No no no. Tak boleh. Haha. Kedekut tak? :p
Then, Laila pergi beli Strawberi dengan coklat cair tuh. RM4. Mahalllllnyaaa!!
Habis makan, siblings Laila ada 5 orang termasuk Laila (perempuan sahaja.)
Beli ABC RM5. Sorang singgit. Kongsi ramai ramai. Kenyang kenyang :D

Habis je mama kat kedai emas tuh, pergi makan dekat Johnny.

Johnny's menu.

Masa nie dekat Johnny. Hehe. Ignorekan manusia sebelah Laila tuh. Haha.

Posing lagi. ^^

Nie yang Laila makan. Nasi ayamm with air strawberi. Serious sedap! Try datang Johnny and rasa. :D

After dah habis makan semua semua. Long plan nak tengok wayang. Try tanya mama.
So, mama pun bagi. Laila dah happy gila masa tuh. Haha.
Dah lama kot tak tengok wayang.
Then, Long reserved tiket guna iphone dia. Untunglah ada iphone~
Kitaorang tengok cerita Raya Tak Jadi. Best sangat! ^^

Tiket wayang.

Dalam wayang :D

After dah habis tengok wayang. So, kitaorang pun balik rumah. Then, bali krumah terus tetidor.
Okay, sebenarnya tak. Laila jelah. Yang lain semua tidor awal. Penat sangat lettew. Haha.

Assalamualaikum.

Beraya-raya.
POSTED ON Sunday, September 11, 2011 AT 11:39 PM \\
Assalamualaikum!

Hari nie nak cerita pasal tajuk kat atas :)
Okay, sabtu lepas Laila pergi beraya dengan budak kelas.
Serius RAMAI GILA pergi!
Gempakk! :D

First time pergi beraya dengan member dari pukul 11 pagi sampai 7.30 malam.
Naseb baik mak tak marah. Hehe.

Mula-mula bersiap, then tunggu kat depan sek. #tempat berkumpul.
Tunggulah sampai semua datang dulu.
Then, berjalan kerumah Laila dulu. :D Yeahhh!
Makan-makan, semua malu-malu nak makan. Wekk. Haha.
Disebabkan rumah Laila yang tak berapa nak luas nie, so, ada yang terpaksa duduk kat lantai je. Then, nak bagi makanan pun kena hulur-hulur je. Haha.

After dah makan-makan kat rumah Laila, kitaorang semua gerak pergi rumah Nadhirah.
Minum air je kat rumah Nad, sebab malas nak bergerak ambil makanan. Haha.
Pemalasnyeww :P Haha.

Lepas tuh pergi rumah Azian, makan lontong.
WOO, first time makan lontong sampai habis siap dengan kuah-kuah habis. HAHA.
Najihah yang paksa Laila makan lontong tuh. Bila dah makan, macam.. Wow, sedap! :D
Dah pergi rumah Azian then gerak rumah ibu azian. Entahlah.. Tak tahu..
Kat sana makan mee... Er, lupa pulak nama makanan tuh. Tapi sedap. Haha.

Dah tuh, gerak gi rumah .... Lupa lagi! Tah, jadi pelupa pulak aku nie -,-
Terus pergi rumah Shai, minum air jugak :D Dah kenyang perut masa tuh. Minum air jelahkan.
Nad mesej, dia kata dia kat rumah Rodiah. Haha, kita dekat je rupanya! :D Haha.

Btw, Laila malas nak tulis panjang panjanglah sekarang.
Takpe, Laila listkan jelah Laila pergi rumah siapa. tau?
Rumah Nadhirah, Azian, Ibu Azian, Eylin, Syafieka, Shai, Rodiah, Erfan, Shima, Pika and ramai lagilah! Lupa. Haha.

Gambar timmeee! :D

#Depan sek.

#Kat rumah Laila :)

#Nadhirah's house.

#Perjalanan pergi Bangsar Utama :D

#Rumah Shai.

#Rumah Shai jugak :D

Btw, banyak lagi, nak tengok, pergi Facebook Laila :)

Assalamualaikum.