Convosation IIUM
POSTED ON Monday, October 8, 2012 AT 3:01 PM \\
Assalamualaikum. Hihi.
I hope you gaysss sihat sihat sahaja :)

Semalam actually aku pergi konvo dekat UIA. Universiti Islam Antarabangsa.
Konvo akak kepada Akak Diana. Kenal kak Diana je, akak dia tak tahu nama apa.
She's beautiful :) So, dalam pukul 12 kitaorang dah gerak pergi sana. Then, bila dah nak sampai dekat UIA tu. Jem. Lama gila tahu. Bosan dah aku dok dalam kereta, dalam otak pikir nak makan je. Hahaha.

Sampai je sana, berjalan lama gila cari dewan tu. Haha, dah macam pelarian.
Bila dah jumpa dewan tu, mula mula tempat duduk pun takde.  Then tengok kat depan, YES! ADA! So, adik aku lari cepat cepat ambik tempat tu. Nasib baiklah dewan tu sejuk. Kat dalam tu, tidor makan je. So bahagia. Kuang kuang.

Dah habis, kitaorang keluar jumpa family akak Diana. Hihi. Nampak diam je kak Diana tu...
Tapi tak kesahlah. This is the picture!
Me and mygemoks adik.
Me and Yaya. Kakak paling kerek.
I ate this in Dewan! Nasi ayam. Dap ouh, tapi apak mahal. RM5.
Aku, adik dan bungaaa ;D

With my lovely mother ;D
Akak Diana yang hujung pegang botol air :)

Maaf, pendek je entry hari ni. Pening pikir exam. Hukhuk. Wish me luck for final exam yahh!