Change it again.
POSTED ON Tuesday, July 31, 2012 AT 4:00 PM \\
Assalamualaikum dunia!

Yeah man, setelah bertahun aku tak post apa apa. Dan, hari ini! Aku kembali. Actually, tiba tiba je teringin nak bukak blog bila .... k shhh.
Aku tukar balik, malas nak guna blogskin. Pening siot. Tukar balik kepada yang lama, Im feel free! Haha. Rasa macam puas gila bila dapat tukar balik. Jangan tanya kenapa.

Okay, dalam bulan puasa ni. Aku exam. Tapi, tak tahu sama ada exam ni masuk dalam internet ke tak. Tak paham? Masuk dalam SAPS. Ujian bulanan 2? Err, entah. Pening den. Dahlah exam tak jarakkan meja. Soo, senang je nak tiru. Tak tahu je tanya orang tepi atau belakang. Senangkan hidup macam ni? Haha.

Boleh tahan jugaklah soalan dia. Bukak je paper, rasa nak mati. Habis je jawab, RIP. Kahkahkah. TIPUUUUUUUUUUUUUUU! PENIPUAN TERBESAR! Stop it stupid!

Aku tak tahu kenapa aku update bloh hari ni. Macam orang bodoh je rasa. Tapi, takpelah. Eh, hari ni dah 11 hari kita berpuasa? So how? Haus tak? Lapar tak? Cool, lagi berapa jam je bro ;)

Dont porget to baca niat everyday before you sleep.

Muka ayu. Ehemmm.

Assalamualaikum.