Aspire One Acer
POSTED ON Saturday, February 18, 2012 AT 7:48 PM \\
Assalamualaikum :)

Heyy semua. Lama gila aku tak hupdate ini blog. Haha. Malas ahhh.
Malas nak cerita panjang panjang. jadi, nie diaaaaaaa


Aspire One (Acer) mempersembahkannnnnnn :p

Nie laptop 1 Malaysia. Gila comel netbook nie. ada gelombang2 dekat depan dia. hihi. So, laptop nie baru dapat semalam, dekat Pusat Komuniti Lembah Pantai. Aku datang dalam pukul 2.30. Itu pun lambat, mula mula aku dah takut sebab jam dah pukul 2.32. Haha.
Last last, tunggu Nong Chik tu, pukul 4 baru sampai. -.- Tuh pun nasib baik dia bagi ucapan pendek. Bagus bagus :p

Nong Chik bin Laden. Hahaha -.- ambik dari nama Osama bin Laden. Reka reka nama masa tengah tunggu RajaNongChik nie datang.


Kotak netbook tu. hihi.


Kotak biru accessories untuk netbook nie. Harga dia rm30. Tu pun dapat lepas bodek bapak aku, haha. :p

So, dalam kotak biru tu ada nie..

Boleh tahan banyak jugaklah barang dia, memang kena dengan harga rm30 :)

Btw, say hi dekat Bunnad :) Patung yang selalu ada dekat gambar tuh -.-

Jadi, tuh jelah aku nak cerita. Nak show off dekat semua orang yang aku dapat netbook FREE. Haha. Baii.

Assalamualaikum :)

P/s: Sorry, gambar kurang jelas :)