Hias kelas.
POSTED ON Saturday, January 14, 2012 AT 3:43 PM \\
Assalamualaikum semuaaaaa. Hai, hey, hoi, weh dan macam macam lagi -,-

So, today tajuk stowwwyyy 'hias kelas'. Annnddddd, tadi jenguk jap blog nie. Lol, lama gila aku tak bukak blog nie. Malas -..- dan dan 10k orang datang blog aku. Wuuu >< Loveyou viewers :*

K, back to the topic.
Hari nie pepagi dah bangun sebab nak hias kelas, kemas kelas dan cat kelas. Haha. Dalam pukul 8.10 aku gerak turun pergi sekolah then jumpa Shai, Jan, Shima, Azwani. Masuk sekolah terus pergi kelas. Tingkat 2, blok A, hujung sekali. Kelas warna Purple. *Perrpel* Cara sebutan >< Then, tak ramai pun yang datang. Dari 36, 16 orang je yang datang *kot and budak kelas lain, Aiman, Ajim, Faiz, err, ada orang lain lagi ke ek? Entah, tak ingat.

So, operasi menghias kelas mula dalam pukul 8.30. KOT. Pakai agak agak je. Ambik cat semua, then cat. Mula mula Cheku and Awo. Then, Awo tukar shift, aku ganti tempat dia. Lama gila aku cat! Cheku sekejap je -,- Apa lagi, cat kena semua badan aku. Tudung, baju, muka semua penuh dengan cat. Bagus bagus. Haha. Then, aku pulak tukar dengan Jannah, malas dah nak buat >.< Semua pun buat kerja masing masing. Walaupun tak rancang. So, aku just sapu, mop lantai, kacau dorang buat kerja, ikut Awo pergi hujung bangunan. Ergh, gila, penat aku ikut dia -,- Then, sambung balik cat kelas, Hahaha, sorry Awo. Aku sengaja baling cat dekat kau. ><

Then, pergi beli air dekat kantin, guna duit Shima. Hehe. Aku tak bawak duit. *Untung Laila, takde duit pun boleh beli air botol. Haha. Nak turun pergi kantin tu, aku pakai minyak wangi lelaki. Haha, sebab aku rasa badan aku dah busukk sangat. Nadh terkejut. Haha. Balik kelas, sambung lagi cat kelas, tapi sekejap jelah. Haha. Malas -,- And, dalam kelas tu ada ustazah Aiasyah, tengah tanda buku, sorang sorang katanya. Hehe. Colour perkataan 'Class' guna crayon dan habis. Sekarang kelas lawaaaaaaaa sangat. Lagi lagi papan kenyataan tu. Suka tengok.

Then, balikkkk timeeeeeeeeee! Lama betul Izzat kunci pintu. Haha. K, dah balik. Budak laki yang lain main bola -,- Baguss sangat -,- Then semua dah bye, bye. Then balikk. Hahaha, dari tadi balik -,-

Bye, assalamualaikum.