Khas for My bestiee.
POSTED ON Thursday, November 18, 2010 AT 11:47 PM \\
Salam,

Hai korang.
Dah lama tak dengar cerita korang. Rindu sangat kat korang..
Serius kita cakap yang kita rindu sangat-sangat!!!

Tapi, kita dah tak rapatkan sejak akhir-akhir ni.

Husna: Sibuk sangat ke dengan peminat sampai tak balas komen kat chatbox FB?
Amirah: Baru berapa saat kita chat, kau dah tak balas chat aku kat chatbox.
Khairiyah: kite sombong ke? (Amirah bagi tau)
Alya: Busy ke sekarang ni??
Puteri: Kaulah peneman aku sekarang! Thanks!~

Bila kita baca balik post ni rasa nak menangis sangat-sangat! (memang tengah nangis)
Kite harap one day nanti kitenya persahabatan jadi macam dulu balik!
Teringin nak tengok muka korang lagi!
Kalau umur panjang nanti kita jumpa tau!
Kite nak korang tau yang kite sayang korang sangat-sangat!!

Ikhlas: Laila Natasha Bt. Mat Kana