Selamat Hari Raya.
POSTED ON Monday, August 22, 2011 AT 10:53 PM \\
Assalamualaikum. :)

Hey, sekarang Laila nak cerita something nie.
Wohhooo. Eh, dah lama jugakkakn Laila tak update? Agaklah..

Btw, tinggal lagi 8 ke 7 ea? Err, entahlah.
Then, RAYAAAAA!
Haha, gila update pasal raya. Padahal lama lagi. Haha.

Okay okay, sepatutnya nak update pasal nie masa FIRST DAY Hari Raya.
Tapi, Laila balik kampung Ahad nie. Jadi, update sekarang jelahkan. ^^

Tak sabar pulak nak dapat duit raya banyak banyak. Haha. Teruknya =.=
Teringat lagi, dulu Laila siapa ada list lagi siapa yang dah bagi and siapa yang belum bagi duit raya. Haha. Rasa kelakar pulak. Takpelah, budak budak lagi masa tuh. Darjah 3 kot. Kehkehkeh.
Baju, seluar, kasut semua dah tukar. Haha. Baru je semua. Yeahh! And, tema tahun nie ialah PURPLE/UNGU. Baju Laila... Bolehlah, cantiklah jugak. Haha. Andand, suka tengok Kasut baru Laila tuh. Comell! Tak sabar nak pakai dengan secara rasminya. :P

Okaylah, act sekarang nie tengah cari Sajak untuk Jumaat nie. Ambang Kemerdekaan kot. Entah nama dia. Bukan Laila je masuk, 1 kelas. Wakil untuk form 1. Tapi bukan ramai ramailah baca sajak. Gilo apo? Sorang je, lain melalak :D

Akhir sekali. Memandangkan nak raya nie, Laila nak MINTA MAAF kalau Laila ada salah dan silap kat korang kat luar sana. Sorry tau. If Laila ada ejek korang, pukul korang, tumbuk korang, tampar korang, terkasar bahasa kat korang, sakitkan hati korang, pijak kasut korang #banyaknya korang? dan lain lain. Laila mintak maaf dari hujung rambut hinggalah ke hujung kaki Laila yang cantik nie. Tu semua gedik gedik je. HAHA. Sorry again. :') ILOVEYOU.

SELAMAT HARI RAYA!




Assalamualaikum.

Labels: