Shenyet.
POSTED ON Thursday, August 25, 2011 AT 10:39 PM \\
Assalamualaikum.

Hai korang :D
Entahlah, Laila update sebab tengok Iera nie update blog dia. Haha.
Wait, Iera? Siapa tuh? Entah, tak kenal.

Entry nie ditujukan untuk awak, Iera.

Tadi baca blog Iera tuh. So, ada benda nie.


Lol, yang last tuh takleh bla. ''jangan risau sebab kau tetap GEM ! :)''
Wahai Shenyetttt! Awaklah Gem. Kite tak gem. Kite kurus je ea. Haha.

Andand, sorry. Kite conteng buku, tangan awak. Pijak kasut awak. Haha.
Kite minta maaf sekali lagi.

Awak, kite nak kad raya dari awak tau. Bagilah kat kita satu. Tau tau?
Btw, awak banyak buat dosa dengan kita. Baik awak minta maaf. Haha.
Awak pijak kasut saya, conteng buku and tangan saya, ejek saya.. Banyaklah.
Tengok, banyak betul dosa awak kat kite. :'( Awak jahat! :P #Geli pulak aku.

Okaylah, SELAMAT HARI RAYA.
Untuk semua jugak yang baca blog kite. SELAMAT HARI RAYA.

Assalamualaikum.

P/s: Sengaja gedik gedik guna ''awak-kite'' dengan awak Shenyet. Haha.