Beraya-raya.
POSTED ON Sunday, September 11, 2011 AT 11:39 PM \\
Assalamualaikum!

Hari nie nak cerita pasal tajuk kat atas :)
Okay, sabtu lepas Laila pergi beraya dengan budak kelas.
Serius RAMAI GILA pergi!
Gempakk! :D

First time pergi beraya dengan member dari pukul 11 pagi sampai 7.30 malam.
Naseb baik mak tak marah. Hehe.

Mula-mula bersiap, then tunggu kat depan sek. #tempat berkumpul.
Tunggulah sampai semua datang dulu.
Then, berjalan kerumah Laila dulu. :D Yeahhh!
Makan-makan, semua malu-malu nak makan. Wekk. Haha.
Disebabkan rumah Laila yang tak berapa nak luas nie, so, ada yang terpaksa duduk kat lantai je. Then, nak bagi makanan pun kena hulur-hulur je. Haha.

After dah makan-makan kat rumah Laila, kitaorang semua gerak pergi rumah Nadhirah.
Minum air je kat rumah Nad, sebab malas nak bergerak ambil makanan. Haha.
Pemalasnyeww :P Haha.

Lepas tuh pergi rumah Azian, makan lontong.
WOO, first time makan lontong sampai habis siap dengan kuah-kuah habis. HAHA.
Najihah yang paksa Laila makan lontong tuh. Bila dah makan, macam.. Wow, sedap! :D
Dah pergi rumah Azian then gerak rumah ibu azian. Entahlah.. Tak tahu..
Kat sana makan mee... Er, lupa pulak nama makanan tuh. Tapi sedap. Haha.

Dah tuh, gerak gi rumah .... Lupa lagi! Tah, jadi pelupa pulak aku nie -,-
Terus pergi rumah Shai, minum air jugak :D Dah kenyang perut masa tuh. Minum air jelahkan.
Nad mesej, dia kata dia kat rumah Rodiah. Haha, kita dekat je rupanya! :D Haha.

Btw, Laila malas nak tulis panjang panjanglah sekarang.
Takpe, Laila listkan jelah Laila pergi rumah siapa. tau?
Rumah Nadhirah, Azian, Ibu Azian, Eylin, Syafieka, Shai, Rodiah, Erfan, Shima, Pika and ramai lagilah! Lupa. Haha.

Gambar timmeee! :D

#Depan sek.

#Kat rumah Laila :)

#Nadhirah's house.

#Perjalanan pergi Bangsar Utama :D

#Rumah Shai.

#Rumah Shai jugak :D

Btw, banyak lagi, nak tengok, pergi Facebook Laila :)

Assalamualaikum.