Exam. End.
POSTED ON Thursday, March 8, 2012 AT 1:22 AM \\
Assalamualaikum.
Hey, exam gua dah habis! Wahh, terus segar! *menggeliat*

So, hari nie last exam. And, boleh tahanlah exam hari nie. k, aku boleh jawab. Lancarrrr.
Yeahhh (y)

Firstly, Seni. lol, takyah ceritalah. Kena buat goresan je pun. Haha. Even tengah exam Seni. Kelas bising gila doh. Aku rasa nak lempang sorang sorang budak laki kelas aku. Serious, masa tuh pun mak aku ngajar, Banyak kali dah aku rasa mak aku suruh dorang diam. tapi, no effect. kambing betul.
Second paper, ICTL. 1st soalan aku dah blur. haha. Mana taknya, soalan generasi generasi komputer. Aku dah baca. baca jelah. Setakat baca, apalah sangat. Haha. Tak hafal pun. Then, start soalan tengah tengah sampai akhir, Lancarrrrrrrrrrr.
Last paperrrrrr! Woooooooooooo.
Kertas Sivik. Lagi sonang. Wahh, riakk.
Tak, tak senang mana pun. tapi sebenarnya senang tau. Eh tak, susah. k..
Dalam masa setengah jam aku buat, setengah jam lagi aku tidor. Aku rasa hampir separuh budak kelas aku tidor lepas habis exam Sivik. #EhYeke?

THENNNN, EXAM HABISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!
Wahhh, takyah pikir buku dah. k, kejam. And, guess what? Cikgu nak buat something hari Jumaat nie. But, aku takde. Ini tidak adil, tidak adil, bagikuuuu~
Saya akan ke Kedah. Sila rindu saya. whehehehehe.

Btw, hari nie dapat 2 result.

Geo: 66%
Math: 88%
Dan, aku PUAS dengan result yang aku dapat hari nie. Yeahh.

I'm peace!
AKU HIDUP KEMBALI. Haha.

Assalamualaikum.