''Kiri, kiri, kiri kanan kiri''
POSTED ON Saturday, September 22, 2012 AT 8:00 PM \\
Assalamualaikum.
Haii cemuaaa *dakfes

Last week, this week, and 3 days later saya busy dengan kawad. Wooo, rasa macam masuk Palapes pun hade. Aku dah berbelang balik macam dulu. Tapi takpe, apa guna pencerah kulit. Wkwkwkw.

*tweet tweet, Tweet tweet, SMS~* *baca mesej*

Haha, actually masa tulis benda ni, ada mesej. Saja tulis. Comel tau bunyi nie, aku bluetooth dari Nad. Muahaha. Ehh, dah lari topik ni.

Aku Pandu Puteri, ehem. So, kawad aku kadang kadang pukul 2.30, 3, dan balik selalunya balik pukul 5. Tapi takpe, aku suka. Walaupun selalu mengantok, kena marah. Haha. Kak Syikin selalu attack aku. Hari tu 15 kali kena ketuk ketampi. Yang lain semua 5, 6. Sampai aku je. 15 kali -,-

Memang muka aku, Nad, Azian, Shima, Wani confirm ada setiap kali ada kawad. Tapi, daripada 20 orang, selalu 12, 16lah, hari tu 7 orang je yang datang -,- Harap Isnin nie semua datang, lagi lagi nak belajar Formasi pulak tu.

Dan, doakan scout aku menang dalam saringan Rabu nie. Amin. Final 29 hari bulan. Fuh fuh~ But, even kalah pun, itu adat permainan. Aku tak kisah, yang penting, kitaorang dah buat terbaik :) Yeahhhh.

:)