Kawan selamanya.
POSTED ON Thursday, December 13, 2012 AT 3:59 PM \\
Assalamualaikum.

Hi baby. *lambai tangan* Okay, rasanya dah lama sangat aku tak update blog. Tak busy pun. Cumaaa, banyak meeting dengan clien. Tipu.
Haha, malas jelah jawapannya. :)

Okay, now we start!

I have 2 bestfriends. Yeah yeah yeah. I really love them. Tak pernah bosan bila dengan dorang, gelak, bercerita. Mulut takkan stop bercakap bila jumpa.
Dan mereka adalahhhhh..... Nurul Athirah Binti Azhari dan Adibah Bt Hambali.
You know what, I love them this much! *depakan tangan*

Aku start kenal Diba since darjah 1. Memang, memang rapat! Semua tempat pergi dengan dia jah. Muka aku dengan dia sama tau :3 Hampir semua kata kitaorang kembar. Hihi. Kadang kadang org yang lembab tu, kitaorg kata je ye. Wkwkwk. And, start darjah 2 ke 3.. Aku pindah Lengkok. Dulu aku dok Bangsar Utama sana. Bila tahu je aku kena pidah sana. I was soooo damn happy! Yeayyy! Ada Diba! Haha. And, start situlah, aku kenal Tyaa. ;D

Athirah pulak, aku kenal masa pindah lengkok. Dia dari tadika dah rapat dengan Diba. So, bila petang petang je. Aku pergi main dengan Diba. Then kenallah dengan si Tya bongok ni. Athirah ni pun sebenarnya sekolah rendah dengan aku jugak. Tapi dia kelas lain, tu yang tak kenal. Hahaha. Sian kau Tyaa. Tyaa ni pun gila gila jugak, even mulut dia macam gengster. Tapi aku rasa, dia ni manja je lebih. Hahahahahahaha.

Dah banyak benda kitaorg buat sama sama. Ingat lagi, aku jatuh. Masa tu tengah main badminton. Adik aku pi langgar aku dari belakang. Kuangjaq gila. Then Diba dgn Tyaa ni caring gila doh. hahaha. Pergi cari pokok buaya apa tah tu -.- then sapu kat kaki aku. Haha, cuwit ciot.
Then, ingat lagi satu masa ni. Aku dengan Diba lepak rumah Tyaa sama sama. Makan maggi, tengok Tv. then, masa nak makan tu, aku bodoh sangat time tuh dok pusing pusingkan hp.*that time aku pakai tali panjang yang gantung kt hp tu* Sekali.. PAP! Jatuh dalam maggi. Aku dah ternganga. Tapi boleh pulak tengok je then jerit, ''Tyaaaaaaaaaa!'' Hahahahaha. Bila teringat balik. Mesti gelak xD Habis rosak, sim card pun bau maggi :( Dorang suruh jemur then gelak gelak -.- Celak betul. Haha.

Rindu nak main sorok sorok kat umah Tyaa, tidor kat rumah Dibaa. Then practice menarilah apalah -.- Sekali kumpulan kami dijemput. Wakaka. Okay, benda lama tak boleh cerita :p rindu nak tengok wayang, makan mcd, curi buah rambutan, pi kedai sama sama, main badminton, bola baling, bola sepak, lompat tikus sampai kepala benjol -.- Then sebagainyaaa. Sumpah rindu! Then, nanti Diba nak pindah Semenyih :c Im ganno miss her!

Some photos of us :)

From left: Me, Tyaa, Diba

peace y

Hmm hmm.

Ahaks.

gangnam style.

iMalu..

This time, Tyaa sengaja nak tolak kepala aku -.-

This is so... awkward

Will miss them :')
Nah, follow them on Twitter.

@adbhhmbli
@tya_thirah
Anddd, follow me too maybe? :p @lelonatasho

I love them sooooo much :')
Assalamualaikum.