Happy 2013.
POSTED ON Friday, January 4, 2013 AT 11:54 PM \\
Assalamualaikum.

Haloooo peoplesss. So, HAPPY NEW YEAR! Hahaha, aku update blog pada tarikh 4.1.2013 -.- Maaf, sebabnya, sekarang tak online sangat. Memang takde masa. Balik sek dalam pukul 2, petang gua makan then ada masa, tidor petang jap. Hihi. Malam, buat homework, sampai pukul 10. Then, ngantok, tidor. Masa cuti aku tak pernah tidur seeeeawal ni. Paling lambat pun lepas Subuh.

Dah, habis cerita pasal kehidupan aku. Haha. Masuk je 2013, umur aku 15. Dan! Aku batch last PMR! BATCH LAST PMR! Aku takut. Cuma sekarang tak rasa sangat. hihi ;p Dan target aku, 6A ke atas. Kalau boleh, 8A. InsyaAllah :) kakak aku janji, kalau aku dapat 6A ke atas, she wants to give me an iPad. Tapi aku taknak, aku mintak hp. Aku pun guna Samsung Champ je, cikai punya hp. Kahkah, cikai pun aku sayang tau.

Dan, doakan aku dapat result yang bagus tau. Aku nak mak aku bangga dengan aku je. Aku tahu kadang kadang aku ni tak guna jugak kat umah ni. hahahaha. dah dah, shhh

So sekarang, belajar kat kelas. aku dok depan sekali, so far.... aku boleh focus ;D Mula mula sekolah ni, bolehlah focus, dah tengah tengah tu.... entah apa jadi kat aku. Hahaha. No no, kenal focus sampai PMR habis ><

Aku tak banyak sangat pun azam tahun ni. 3 4 je kot. Tak macam tahun lepas, berbelas belas, tapi berapa je yang tercapai. Cett. Takpelah, selagi hidup selagi berjuang. Eceh ayat guaa, copy buku Sejarah form2. Kihkih. Apa apa pun, korang yang ada azam tu, I wish you the best. Doa bebanyak dan jangan lupa usaha.

 Goodluck!

Happy