25.12.2013
POSTED ON Thursday, December 26, 2013 AT 1:47 AM \\
Assalamualaikum wbt.

Start menaip pada pukul 1.20am. Its just a random post. kehkeh. Dok stalk blog Maria Elena and tetiba rasa rindu nak menaip. Yelaaaaa, igt senang ke nak blogging. On9 pun pakai hp. Laptop dah rosak. Ini pun pakai laptop abg. Alang alang dia dah tidurkan hihi. and i just cant wait for ena dapat duit jpa. And she gonna buy us computer. yihieeeee. So, bila bila boleh blogging and tengok movie. happy meeee. 

Pagi tadi keluar dengan my besprenn. Athirah. and tetiba ilham pun nak ikut. so, bagi jelah dia ikut. Btw, dia kawan sekolah rendah. Bila jumpa ilham, i was like "waaahhhh am dah kurus!!" hahaha makin hensem ah. Jenjalan je kat mid, nak tgok wayang. and tengok queue, bapak panjang! 
Pastu pi kat boling, hehhh pun sama, full!! borak jela kejap dgn dorg kt dalam tu. Dorg boleh bantai cerita pasal member member dorg, aku mcm "haihhh pasai sapelah korg dok cerita ni"

Memandangkan takde benda nak buat, so kiteorg pi masuk jusco kot, heh entah, then pergi kat bebudak selalu main token tu. And kiteorg ambik gambor booth2 natang apa ntah. Tpi ambik dengan tyaa jelah, am malu. Katanyaaa. heh. Bila dah ambik gambar, kiteorg dahler 1st time guna photo booth benda jadah tu, hahaha check kat luar,
"wei lai, mana dohh gmbr tu??!"
"haah wehh, burn rm10 kitaaaa!!"
Pastu am panggil, "korg kene edit kt sinilah" HAHAHAHA time tu rasa cam bodoh je. Malu malu....
Then edit2, then ni diaaa gmbrnya.

comei kan? ihiks.

Next, pergi makan. alhamdulillah, air am belanja. kihkih thankss am!
Lepas je makan, jam dah menunjukkan pukul 1. Am kene balik, sbb dia kene balik asrama dia. So hantar dia kat bawah. bila am dah balik, masuk balik dlm mid pergi daiso and beli kotak. Hahaha then round satu mid tu, dah mcm runner kiteorg ni. Heh
kiteorg sampai je rumah dalam pukul 2.50pm. Tak pernah2 der keluar dengan kawan balik awal centu. Hahahaha mama pun pelik, "ehh awalnya balik" "nak tgok wayang, tpi panjang gila org beratur!"
Thanks jugak untuk bapak tyaa, sebab hantar kiteorg. hehe save bajet.

here our pictures!