Muhd Adamhilmi Hijazi bin Mohd Zulhilmie.
POSTED ON Monday, December 30, 2013 AT 1:12 AM \\
Assalamualaikum. and hi :)

Opppss, sorry, tetiba nak post pasal pakwe kita pulak. Jadi, pada yang dah pasang niat nak ngorat tu, sila batalkan ye. kahhhhkah.

Tettttt.

i love him so much! and I don't know why....... 


hahahaha actually he is my one and only one anak saudara. Comei dok? berat dia 2.5kg je, kecik dia jangan cakaplah, kecik sangat. sampai nak dukung pun takut takut. 

aku baru balik dari Kedah, read my last post. I told you guys kann..... hahaha wehhhh, excited jumpa anak sedara ni, bakpelah comei kecik sangat. Cam tak sabar nak ada anak sendiri. Bukan gatal ok.
Tapi biasalah, budak kecik, tidur je kerjanya. Malam baru dengar suara dia teriak sampai bergegar rumah.
So, tak dapatlah dia tengok makcik dia yg cute sorang ni. hmm rugi awak ijaz. 

Haaaaa, btw, lupa nak cerita. Tengok nama dia, panjangkan?
Baru aku sedo yang sebenarnya nama tu gabungan nama abg aku sendiri and nama kaklong.

Zulhilmie+Addamillah=Adamhilmi. 

And gua cam, "amboiiii, camne kalau anak kedua and seterusnya? zulmilah kah?"
tambah sikit hijazi kt belakang. and call him, "ijaz" Nama cam band nasyid gitu, mana tahu ijaz jadi penyanyi solo kumpulan nasyid ke kan.... hahaha. jadi cam cikca, cikca pun suara sedap tau. ceh. 

and alang alang kat kedah, kita hiruplah udara yang segar kat situ. Kedahkan terkenal dengan nama "Kedah jelapang padi". Tidur kat homestay, and depan homestay tu ada sawah padi. Cam cantik gila, angin pun sepoi sepoi je. Dan tak ramai yang lalu lalang situ, jadi tempat melepak best kot. 



So, ini gambar depan homestay. Kat belakang tu ada sawah padi. Tapi gambar cam hare sikit, jadi takmau tunjuk. kakaka.

oppss, terletak pulak. 

Lastly, sampai KL dlm pukul 9 lebih. dan terus menaip lepas layan Runningman. So habis je taip ni, kita layan runningman episode 176! 

Shhhh.. ijaz tengah lena tu.