selamat datang ke dunia yang indah baby!
POSTED ON Friday, December 27, 2013 AT 5:25 PM \\
Assalamualaikum dunia y
apa khabar belaka? Baik? Alhamdulillah.

Tengok title tu, kemain panjang kihkih. Im so excited right now, sebabbbbbb i got a nephew ;D 

Alhamdullilah, kaklong aku dah selamat melahirkan anak pertamanya. Baby boy. Alhamdulillah, aku yang excited lebih. hihi baru je lahir semalam. Tarikh 26.12.2013. Tapi, abang aku tak bagi lagilah nama anak dia apa, so tak boleh nak tulis namanya siapa. Katanya "sunnah bagi nama hari ke7"
Jadi kita tunggu jelah nama baby boy tu.... 

Esok kita akan ke kedah untuk melawat kaklong dan jugak my anak saudara! hiii mesti kecik comel je dia. Dapat anak saudara pun excited lebih, macam manalah kalau dapat anak sendiri akan datang. 
ehem.

gambar lepas baru dilahirkan.


nie ada pesanan untuk baby cikca nie, kahkahkah. i want him to call me cikca because of my name is natasha, tapi cam kakak aku kata
"cikca? seksa? siksa? name is going to reflect yours sooner or later. so pick the better name"
heeeeh macam peduli je, puih. walaupun cikca bunyi cam cicak hm

"okay, untuk my nephew, semoga awak membesar dengan sempurna, jadi anak yang baik dan soleh ye. dengar cakap mak dgn ayah awak. jangan jadi mcm ayah awk ok, makan byk. dah gemok pun dia. hahahahaha. lagi satu, nak bagi tahu, untung sangat kat awak sebab dapat mak saudara macam cikca. esok cikca datang lawat awak ye :* cikca sayang kamu! muah muah!"

after dimandikan. comei je dia tidur...